Kaikkiin tilauksiin iso annos rakkautta ja hyvää mieltä kaupan päälle! ❤️

Ostoskori

Ilvesmäen Rouva

Ratkaisukeskeinen valmennus

120,00 €
sis. 24 % ALV

Ratkaisukeskeinen valmennus - täysin luottamuksellinen palvelu

Valmennus on eteenpäin vievä toimintamalli, joka auttaa valmennettavaa saavuttamaan tavoitteensa. Valmennuksessa hyödynnetään ratkaisukeskeisyyttä, positiivista psykologiaa sekä kognitiivista käyttäytymistiedettä. Toisin sanoen valmennettavan kanssa keskitytään innostavan tavoitteen rakentamiseen, hänen itsensä johtamiseen sekä menestystekijöidensä vahvistamiseen halutun lopputuloksen saavuttamiseksi.

Valmennuksessa keskitytään vahvasti itse yksilön valmentamiseen, jolloin itsetuntemus lisääntyy, omat vahvuudet kirkastuvat ja kyky rakentaa polku kohti tavoitetta onnistuvat.

Valmennus on aina asiakaslähtöistä. Valmentaja ei neuvo, vaan auttaa erilaisten kysymysten ja harjoitusten avulla valmennettavaa oivaltamaan olennaisen ja löytämään tarvittavat ratkaisut itse.

Valmennusta voi hyödyntää monipuolisesti. Sitä voi hyödyntää minäkuvan parantamiseen, ihmissuhteiden kehittämiseen, vuorovaikutustaitojen kohentamiseen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisäämiseen. Valmennuksen avulla voi käsitellä myös erilaisia ristiriitatilanteita, opetella päästämään irti menneestä tai löytämään mielenrauhaa elämäänsä. Valmennus sopii hyvin myös silloin, kun haluaa oppia elämään onnellisemmin, kehittää intuitiotaan ja löytää elämälleen merkityksellisyyttä.

Lue lisää valmennuksesta blogissani

Valmennuksen kesto on noin 90 minuuttia. Voimme sopia valmennuksen käytännön asiat, kuten valmennustavan esim. puhelimitse, Teamsin välityksellä tai kasvotusten Porin keskustassa. Lisätietoja voit kysyä 045 - 209 9097 / Anne

Katso myös 4 kerran edullisempi pakettitarjous, etusi jopa 25% 

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi